Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кой цвят носи късмет и пари на всяка зодия

16 февруари 2023, 18:21 часа
Реклама

Астролозите вярват, че всеки може да привлече късмет и пари в живота си, ако избере правилния цвят дрехи според зодията си.

Но не всеки знае кой цвят е най-подходящ за неговия зодиакален знак.

Овен

Овните е най-добре да носят тъмни дрехи. Черното ще им донесе пари, а дрехите на черни точки ще привлекат истинско богатство. Също така за тях са подходящи нюанси на синьото. Те трябва да внимават с ярките дрехи, това ще ги раздразни и обърка.

Новолунието на 20 февруари ще донесе най-много пари на тези зодии

Телец

Астролозите съветват Телците да избират топли нюанси и удобни дрехи. Бели, кремави и жълти цветове ще им подхождат перфектно. 

Близнаци

За Близнаците е много важно да не прекаляват със закачливите и прекалено ярки цветове. Червеното им подхожда перфектно, но трябва да го носят внимателно. Синият цвят е противопоказан за Близнаците - той ще привлече излишни сълзи и тъга.

Рак

Раците обичат комфорта, но често се опитват да експериментират. Астролозите съветват да не следват сляпо модата. За тях перфектен е класическият стил и тъмните костюми.

Зодиите, които ще ударят джакпота през март

Лъв

Лъвовете трябва да носят жълто, червено и розово - тези цветове ще подчертаят тяхната личност. А раираните дрехи ще им помогнат да намерят сили за глобални начинания.

Дева

Девите трябва да обърнат внимание на белите или зелените дрехи. Те ще им помогнат да изглеждат уверени и ще неутрализират опитите на враговете да им навредят.

Везни

Астролозите съветват Везните да не пренебрегват нюансите на зелено, синьо и тюркоаз. Тези цветове ще ги предпазят от меланхолия и умора.

Краят на февруари ще остави тези зодии с празен портфейл

Скорпион

Скорпионите трябва да имат дрехи с етнически модели в гардероба си. Нюанси на пясък и злато ще донесат късмет и пари на тази зодия.

Стрелец

Стрелците трябва да носят зелени дрехи за късмет, а червените аксесоари ще привлекат пари. 

Козирог

Козирозите не трябва да избират твърде модерни дрехи. За пари и късмет в работата трябва да изберат кафяво. Този цвят също ще им помогне за привличане на любов.

Зодиите, които ще се къпят в любов и пари през март

Водолей

Астролозите съветват Водолеите да избират дрехи в светли цветове и да избягват прекалено ярките шарки.

Риби

Рибите трябва категорично да откажат червения цвят, той ще прогони парите от тях. Синият и розовият цвят са най-подходящите за този знак.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес