Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Есенен хороскоп за 2024: Ракът да се готви за вихрушка от промени, Водолеят започва нова глава

27 септември 2024, 06:00 часа

Дева, затъмнението ще ви предизвика да мечтаете. Козирог, с планети, преминаващи през зоната на вашия хороскоп, свързана с кариера, успех и получаване на наследство, това е идеалният момент да предприемете смели стъпки в оформянето на вашето бъдеще. Можеш ли да се напънеш още малко?

Вижте още: Най-щастливите дни през октомври за всяка зодия

Овен

Всички знаем, че вие ​​сте най-мотивирани от вашата независимост, но тази есен помислете дали да се отворите пред този специален човек.

Партньорствата и професионалните сътрудничества могат да се подобрят през следващите няколко седмици благодарение на движението на Слънцето през Везни – подхранвано от мощно слънчево затъмнение на 2 октомври.

Помислете как да превърнете всяка среща във взаимна полза.

Телец

Докато Слънчевото затъмнение във Везни на 2 октомври се движи през зоната на вашия хороскоп, свързана със здраве, благополучие и планиране, ще почувствате, че балансирате повече, отколкото можете да понесете.

С всички отговорности в списъка и в ума ви едва ли ще имате време за релакс.

Като земен знак е важно да се чувствате стабилни и здраво стъпили на земята, така че може да откажете няколко обаждания.

Близнаци

Имахте кратък период на почивка, но тази нова поредица от затъмнения по оста Дева-Риби ви върна с пълна сила!

Насладете се на този прилив на енергия. Кажете „да“ на щастливия час след работа, свържете се отново със стар приятел, поговорете с колега в кухнята на офиса.

Не се изненадвайте, ако целият този флирт и фантазиране предизвика нова вълнуваща романтика.

Вижте още: Драма, интриги и хаос: Kакво ще донесе Слънцето във Везни от 23 септември - 22 октомври на всяка зодия

Рак

Идните седмици носят вихрушка от промени, особено около дома и семейството. (Можете да обвинявате слънчевото затъмнение във Везни за това.)

Назрява ли драма с роднина, съквартирант или дори собствените ви деца? Напомня ли ви - изрично или косвено - за трудни ситуации от миналото?

Лъв

Следващите седмици ще бъдат страхотно време да попълните календара си - можете да останете там!

Имайте предвид, че Плутон ще премине във Водолей, енергизирайки зоната на вашия хороскоп, свързана със сериозни връзки, и всеки ще се опита да ви въвлече в своите драми.

Въпреки че може да е забавно да се включите, не се увличайте твърде много от хаоса.

Дева

През следващите месеци планетите ще активират областта на вашия хороскоп, свързана с финанси и ресурси, запознавайки ви с нови начини за управление на парите. Дори по-добре, затъмнението ще ви предизвика да мечтаете.

Везни

Есенното равноденствие, което дава началото на вашия сезон, балансира небето с равни части ден и нощ - символ на хармония и обновление.

За вас това е напомняне, че енергията ви е настроена за ново начало и личен растеж.

Може би обмислете вдъхновяващи намерения за следващата ви орбита около Слънцето? Помислете задълбочено върху желанията си и направете план за тяхното осъществяване.

Скорпион

Изправянето пред истината може да бъде болезнено – ето защо толкова много хора живеят в постоянно състояние на отричане.

През следващите седмици (особено когато хаосът започва да се разгръща по време на сезона на затъмненията), бъдете изключително състрадателни към себе си.

Независимо дали имате нужда от време за себе си или от безопасно рамо, на което да поплачете, позволете си да преодолеете емоциите си с нежно любопитство.

Стрелец

Мина известно време, откакто сте били толкова засегнати от затъмненията, но - през септември,  мощно активиране на оста Дева-Риби ще ви подтикне да разперите сладките си малки крилца и да полетите.

Независимо дали започвате подкаст или сте доброволец  ще имате възможност да проучите начини да бъдете чути и да помогнете за осъществяването на истинска положителна промяна.

Козирог

Тъй като планетите преминават през зоната на вашия хороскоп, свързана с кариера, успех и изграждане на наследство, това е идеалният момент да предприемете смели стъпки в оформянето на вашето бъдеще.

Можеш ли да се напънеш още малко?

Отплаща се, защото през следващите седмици ще бъдете забелязани от хора на ключови позиции и вашите таланти имат потенциала да бъдат признати по значителен начин.

Водолей

Работихте усилено през изминалата година и сега усилията ви най-накрая бяха признати. Следващите седмици също са време да започнете изцяло нова глава, тъй като Плутон, планетата на трансформацията, се премества във вашия знак.

Може би сте готови да опитате хоби, да пътувате до ново място или напълно да промените живота си.

Риби

Вероятно ще започнете да получавате много интуитивни съвети и психически послания, тъй като поредицата от затъмнения започва във вашия знак през септември.

Чувствате нужда да забавите темпото и да помислите, а този сезон е фантастично време за лично израстване и изцеление.

Потопете се в интроспекция, изправете се срещу стари страхове и се откажете от тях - вече не е от полза за вашето благополучие.

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес