Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа
Реклама
 

Дневен хороскоп за 29 юни 2024 г.

28 юни 2024, 20:05 часа

На 29 юни 2024 г. една от зодиите ще прекара незабравимо време с приятни хора. Коя е тя и какво ще се случи на останалите знаци вижте в своя дневен хороскоп за събота.

Реклама

Още: Месечен хороскоп за юли 2024 г.

Дневен хороскоп за Овен

Още: Седмичен хороскоп за 24-30 юни 2024 г.

Тази събота ще сте заобиколени от хубави. Бъдете внимателни, обаче - някои от изкушенията може да са истински опасни за вас. 

Дневен хороскоп за Телец

Тази събота избягвайте всякаква конфронтация. Изясняването на истината сега може да ви донесе повече неприятности, отколкото ползи. 

Още: На 29 юни 2024 избягвайте тези 3 неща - в противен случай това явление ще ви отведе до задънена улица

Дневен хороскоп за Близнаци

Тази събота заложете на сигурността. Сега не е моментът да поемате рискове, дори премерени. Бъдете внимателни във всяко свое действие.

Дневен хороскоп за Рак

Тази събота е добре са осъзнаете, че не сте центъра на света. Може и да не го направите, но после не се оплаквайте, че сте самотни. 

Още: Ретроградният Сатурн е тук: Планетата на Кармата иска отплата за житейските ви решения

Дневен хороскоп за Лъв

Тази събота сякаш ще се събудите от дълъг сън. Изведнъж ще прозрете важна истина за отношения, които напоследък ви измъчват. Постъпете разумно. 

Дневен хороскоп за Дева

Тази събота се пазете от тълпи и не посещавайте непознати места. Най-важното през този ден трябва да бъде Вашата безопасност и спокойствие.

Още: Нова работа, развод или преместване - 4 зодии, на които юли ще донесе промени

Дневен хороскоп за Везни

Тази събота не се залавяйте с решаването на чужди проблеми. Това може да ви навлече повече неприятности, отколкото благодарност. 

Дневен хороскоп за Скорпион

Тази събота е много важно да гледате реално на нещата. Сега вашият трезв поглед може да Ви спести много проблеми в бъдеще.

Още: Животът на тези зодии ще бъде озарен от щастие и късмет след 30 юни 2024

Дневен хороскоп за Стрелец

Тази събота прекарайте в спокойствие и тишина. Това ще Ви помогне да се отдалечите от проблемите и да видите нещата по-ясно.

Дневен хороскоп за Козирог

Тази събота не оставайте сами. Това е ден, който да прекарате в приятна компания и да се разтоварите с приятни разговори на хубави теми.

Още: 4 зодии, които за нищо на света няма да останат в токсична връзка

Дневен хороскоп за Водолей

Тази събота Вашата помощ ще бъде решаваща за някого. Отделеното време и усилия ще допринесат за повишаване на авторитета ви.

Дневен хороскоп за Риби

Тази събота всичко, което правите го направете с мисълта за вас. Не приемайте чужди предложения само, за да угодите на някого. 

Късметът ще се усмихне на тези зодии в края на юни 2024

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес