Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 23 септември 2024 г.

22 септември 2024, 17:30 часа

На 23 септември 2024 г. една зодиите я очаква възвишен ден. Коя е тя и какво очаква останалите вижте в своя дневен хороскоп за понеделник.

Още: Месечен хороскоп за септември 2024 г.

Дневен хороскоп за Овен

Още: Седмичен хороскоп за 23-29 септември 2024 г.

Този понеделник никой няма да смогне на активността и бързината Ви. Ще стигнете далече, но рискувате в един момент да Ви стане самотно на върха.

Дневен хороскоп за Телец

Този понеделник се опитайте да следвате само една линия. Ако се разконцентрирате ще Ви е трудно да свършите, каквото и да било.

Още: Кои зодии скоро ще строшат хомота, който влачат от години?

Дневен хороскоп за Близнаци

Този понеделник заложете на стари и проверени методи във всяка една дейност. Най-добре не се захващайте с нищо сериозно. Разпуснете.

Дневен хороскоп за Рак

Този понеделник случайно ще придобиете ценен опит. Бъдете наблюдателни и отзивчиви към другите. Те ще ви се отплатят за това.

Още: Тези 4 зодии да се готвят за големи кариерни промени през есента

Дневен хороскоп за Лъв

Този понеделник някой ще бъде по-добър към Вас, отколкото очаквате. Може би ще преосмислите мнението си за него или нея. 

Дневен хороскоп за Дева

Този понеделник не се втурвайте с отворени обятия към непознати хора. Това, че някой е мил с Вас не означава, че Ви мисли доброто.

Още: Зодиите, които са известни като майстори на манипулацията

Дневен хороскоп за Везни

Този понеделник Вашите действия може да ви направят известни. Това, обаче, може да има и своите недостатъци. Славата не винаги е добро нещо.

Дневен хороскоп за Скорпион

Този понеделник не се колебайте да сте по-строги с хора, които се правят, че не ви разбират. Понякога е добре да отстояваме границите си.

Дневен хороскоп за Стрелец

Този понеделник търпението няма да е най-силната Ви страна. Постарайте се това да не ви навреди, като избягвате ненужни контакти и общуване.

Дневен хороскоп за Козирог

Този понеделник ще рискувате да пропуснете сериозни възможности за изява заради леност или несъобразителност. Способни сте на чудеса - не лишавайте света от тях.

Дневен хороскоп за Водолей

Този понеделник ще се окажете в центъра на необикновено събитие и ще имате една от водещите роли в него. Бъдете себе си и другите ще Ви се възхитят.

Дневен хороскоп за Риби

Този понеделник си направете график с малки и приятни дейности. Засадете цвете, нарисувайте мислите си, напишете стих. Очаква Ви възвишен ден.

Още: Какво предстовлява асцендентът в астрологията

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес