Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 23 август 2024 г.

22 август 2024, 20:05 часа

На 23 август 2024 г. една зодиите ще има всички шансове да получи това, което иска. Коя е тя и какво очаква останалите вижте в своя дневен хороскоп за петък.

Още: Месечен хороскоп за август 2024 г.

Дневен хороскоп за Овен

Още: Седмичен хороскоп за 19-25 август 2024 г.

Този петък може да получите отказ. Понякога е важно как искаме дадено нещо. Дали подходът Ви е правилен - помислете върху това.

Дневен хороскоп за Телец

Този петък ще имате всички шансове да получите това, за което мечтаете, но ще трябва да направите дадена промяна в себе си. Понякога усилията си струват.

Още: Кои зодии ще имат най-лошия си ден за август?

Дневен хороскоп за Близнаци

Този петък всичко, което правите го правете с мисълта за Вашето собствено удоволствие. Опитайте се да си тръгнете по-рано от работа, за да се насладите на вечерта.

Дневен хороскоп за Рак

Този петък някой ще Ви каже нещо мило. Замислете за силата на думите и тяхното влияние върху отношенията. Имате толкова много за казване! 

Дневен хороскоп за Лъв

Този петък Ви очаква интересна и незабравима среща. Хубавите неща в живота не са приключили и тепърва предстои да Ви зарадват със съществуването си. 

Още: Коя митична фигура сте според зодията си?

Дневен хороскоп за Дева

Този петък не разчитайте много на другите. Сега е моментът да заявите своите желания и позиции и да покажете, че не сте склонни да отстъпвате от тях. 

Дневен хороскоп за Везни

Този петък ще посетите дадено събитие, към което имате големи очаквания. Всъщност може да останете разочаровани. Не очаквайте прекалено от другите. 

Дневен хороскоп за Скорпион

Още: Зодиите, които се целуват най-добре!

Това е ден, който може да започне с неприятни усещания заради кошмар или сънища, в които се случва нещо, което не искате. Не се плашете - сънищата през този ден може да наплашат, но не се сбъдват.

Дневен хороскоп за Стрелец

Този петък отношенията с другите може да бъдат изпълнени с някои предизвикателства. Каквото и да става проявете възпитание и запазете добрия тон.

Още: Кои зодии ще свалят огромен душевен товар от гърба си през септември?

Дневен хороскоп за Козирог

Този петък покажете на какво сте способни. Сега е необходимо да мобилизирате цялата си воля, сили и дисциплина. Изобщо няма да сте настроени за работа, но ще трябва да проявите воля.

Дневен хороскоп за Водолей

Още: Ретрогардният Меркурий ще "радва" 3 зодии чак до края на август

Този петък е подходящ ден за анализ на минали случки. Опитайте се да простите на онези, които са Ви наранили. Не пазете обидата в себе си, тя само ще Ви навреди. 

Дневен хороскоп за Риби

Този петък е чудесен ден да се обърнете към по-здравословен начин на живот. Храненето и спортът са важни, но най-вече се погрижете за психическата си стабилност.

Още: Ето какво да направи всяка зодия през СЕПТЕМВРИ 2024, за да постигне целите си

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес