Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 17 октомври 2024 г.

16 октомври 2024, 20:05 часа

На 17 октомври и 2024 г. една от зодиите ще е добре да прояви здравословен егоизъм. Коя е тя, какво очаква останалите вижте в своя дневен хороскоп за четвъртък.

Още: Месечен хороскоп за октомври 2024 г.

Дневен хороскоп за Овен

Още: Седмичен хороскоп за 14-20 октомври 2024 г.

Този четвъртък ще имате пълната свобода за действие да правите, каквото Ви харесва. Много е важно да прецените правилно дали да я използване или не.

Дневен хороскоп за Телец

Още: 3 зодии ще привлекат добра енергия тази есен и най-накрая ще повярват в себе си

Този четвъртък рискувате да пропуснете важен знак, от който може да зависи щастието Ви. Вашата инициативност и готовност за компромиси ще са от съществено значение.

Дневен хороскоп за Близнаци

Този четвъртък ще осъзнаете, че имате нужда рязко да смените посоката. Това ще е необходимо, за да не попаднете в капана на депресията и меланхолията.

Дневен хороскоп за Рак

Още: Късметче според зодията за тази седмица, 14-20 октомври 2024

Този четвъртък ще си дадете сметка, че не сте готови за много от нещата, които сте планирали. Седнете и помислете добре дали искате и с каквото точно да се занимавате.

Дневен хороскоп за Лъв

Този четвъртък Вашата критика може да подейства разрушаващо за някого. Подбирайте думите си и не забравяйте какви сте били в началото на кариерата Ви.

Дневен хороскоп за Дева

Още: Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата, 14-20 октомври 2024

Този четвъртък е добре да вдигнете летвата за себе си. Лятото отдавна свърши, работният ритъм е непрекъснат. Време е да влезете в него.

Дневен хороскоп за Везни

Този четвъртък някой ще се опита да Ви подскаже важна истина. Вие може да я пренебрегнете, но тя няма да престане да съществува.

Дневен хороскоп за Скорпион

Още: 4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 14-20 октомври 2024

Този четвъртък изкушенията ще са толкова много, че рискувате да се загубите в океана на желанията си. Пътят обратно към брега ще е труден.

Дневен хороскоп за Стрелец

Този четвъртък помислете добре преди да се решите на важна крачка. Ако решението Ви е продиктувано от емоции, най-добре изчакайте да се успокоите. 

Дневен хороскоп за Козирог

Този четвъртък няма да Ви поднесе кой знае какви удоволствия, но това не означава, че Вие не може да си ги осигурите сами. 

Дневен хороскоп за Водолей

Този четвъртък ще разберете, че носите повече от две дини по една мишница. Направете така че по-скоро да се разтоварите от непосилните Ви задължения.

Дневен хороскоп за Риби

Този четвъртък ще се уверите, че никой друг не Ви разбира така добре, както Вие самите и това е напълно нормално. Бъдете егоисти. 

Още: Пълнолуние на 17 октомври 2024 г. Съвети за всяка зодия

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес