Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Борбата за тези три зодии приключва: Днес поставят ново начало

12 май 2024, 06:03 часа

Възможно е 12 май да не разкрие най-лошата ви страна, но може и да нямате много хубави неща, за които да мислите по отношение на поведението си в миналото. По принцип за три зодиакални знака неделя ще бъде свързана с размисъл за миналото - и то не без достатъчно количество страх.

Още: Кои зодии трябва да спрат да живеят в миналото?

Стрелец

От време на време умът ви се връща към времето, когато всичко, което сте правили, е било да правите грешки. Какъв е смисълът да се връщате? Свършеното е свършено и не можете да се върнете назад и да промените всичко, така че защо да се измъчвате заради това, което не можете да промените? Вие осъзнавате това и като цяло не сте толкова „потиснати“, отколкото изглеждате, но също така сте податливи на енергията на Марс и когато тя ви удари, сте склонни да се сринете.

Това е нормално, тъй като знаете, че ще го преодолеете, но през това време се чувствате обременени от собствения си ум. А вие, като такъв грамаден мислител, не можете да си позволите да се изгубите в негативността, която свързвате с миналото. Всички правим грешки, а някои от тях са изключително глупави. Това се нарича „да бъдеш човек“ и е нещо, с което ще се сблъскате лице в лице в неделя.

Изминало е достатъчно време, за да знаете, че сте израснали и че сте натрупали мъдрост в този процес. Може би това е добър момент да се потупате по рамото за всички невероятни промени, които сте направили в живота си. Поставили сте живота си на един добър път, така че знайте, че ако случайно на 12 май паднете в канавката на лошите спомени, винаги има 13 май, който да очаквате с нетърпение!

Козирог

Не искате дори да мислите за това, което сте правили „тогава“, тъй като това поражда у вас такова невротично чувство, че щом започнете да вървите по този път, ви се струва, че ще се разболеете. Ето какво, Козирог: всичко, което сте направили в живота си, е част от равносметката на това, което сте сега, така че мислете за това по следния начин: съжалявате. Направил си това, което си направил, и сега си човекът, който си сега - а ти си доста страхотен.

12 май ви дава време за размисъл, а ако размишлявате - чак до момента, който ви е накарал да се чувствате зле спрямо себе си. Знайте, че ще преодолеете и това.

Вие не сте сами, Козирог. Всички ние правим грешки и вършим неща, за които съжаляваме. Би било хубаво да напуснем този живот без нито едно съжаление, което определено е възможно, но първо трябва да си простим греха, че просто сме хора. Ние сме добре, а вие сте повече от добре. Тази неделя ти показва, че си оцелял след собствените си пакости - не е нещо толкова страшно.

Водолей

Фактът, че сте направили „онова нещо“ преди толкова много време, е едновременно срам и повод за гордост, тъй като сте били достатъчно глупави, за да се осмелите да отидете там, когато никой друг не би го направил. Нищо от това обаче не ви прави щастливи в настоящето и в неделя, 12 май, ще откриете, че спомените за това, което сте били, не ви се отразяват добре. Какво стана с тази гордост? Ами, тя умря заедно с неправилно прекараната ви младост.

Толкова за това, Водолей. Защо да се занимавате с преосмисляне на стари, лоши времена, когато настоящето е толкова впечатляващо и обещаващо? Именно това ви дава вашият минал опит, макар че може да не е толкова очевидно. Вие сте създали своя живот точно сега и той е добър. Това, че от време на време ставате жертва на спомени от миналото, е нещо, което скоро ще се разсее.

Толкова сте добри в проектите за самопомощ, че разпознавате канавката на отчаянието, когато я видите, и се отдалечавате от нея, преди да паднете. Ето кой сте сега, Водолей: умен, дискретен човек, който взема правилни решения въз основа на анализ и опит. Добре е, че сте направили каквото и да било в миналото, защото именно това ви позволява да знаете какво да не правите сега.

Още: Кои зодии скоро ще научат истината за минали събития?

Добре, добре, всички правим грешки. Някои от нас се научават да преодоляват грешките си и да живеят спокойно, знаейки, че всеки нов ден ни дава ново начало. Именно за това трябва да държим главата си вдигната. Денят е свеж, нов е и ние имаме възможност да го посрещнем с положителна нагласа. Да, транзитите на Марс обикновено действат на нервите ни, така че може да не е лесно да „виждаме света през розови очила“.

Но въпреки това ние трябва да опитаме. О, да, ще опитаме. Ако се окаже, че се занимавате с нещо, което сте направили някога, много, много отдавна, знайте, че зад това стои Марс. Не е нужно да полудявате, чувствайки се зле заради миналите си действия. 12 май е посветен на сегашното, новото, иновативното. Нека се съсредоточим върху доброто, което можем да направим „сега“, вместо да се замисляме върху грешките от миналото. Звучи ли ви като план?

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес