Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 28-03 октомври/ноември 2024

28 октомври 2024, 16:18 часа

През седмицата 4 зодии ще намерят нова любов в живота си. Ако сте попаднали тук в търсене на отличен любовен хороскоп, тогава проверете дали вашият зодиакален знак е споменат тук.

Още: 4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата, 28-03 октомври/ноември 2024

Рак

Може да познавате този човек много отдавна, а може и да не го познавате, но нещо ще превърне предишното ви състояние на "запознанство" в романтично приключение. Смехът ще бъде силен и искрен, разпалвайки във вас осъзнаването, че и двамата наистина и искрено обичате да се смеете. Позитивността тук е неоспорима и ще доведе до нещо голямо.

Лъв

Точно когато си мислехте, че няма да се случи така, както ви се иска, се появяват любовта и романтиката и не само сте изненадани, но и въодушевени от перспективата. Любовта е тук за вас и тя е нова, вълнуваща и много добре може да се превърне в стойностна връзка за вас.

Козирог

Любовта е тук и тя е нова. Вие сте на път да влезете в нея по начин, който може дори да ви шокира. Всичко е толкова хубаво, че едва ли знаете какво да правите. Този нов човек в живота ви е напълно съгласен да започне нещо прекрасно - с вас.

Още: Най-щастливите дни през ноември за всяка зодия

Водолей

Нямате пълен контрол, но кой би искал да има целия този контрол, ако той само ще ви спести усещането за истинска любов и вълнението от започването на нещо ново с чисто нов човек? Вие сте разумни в избора си да се откажете от очакванията си и да тръгнете заедно с него. Светът се приближава до вашата врата, а вие сте там, за да отворите тази врата.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес