Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 14-20 октомври 2024

14 октомври 2024, 10:22 часа

Телец

Въпреки че поучителните преживявания в любовта може да ви се сторят трудни в началото, ще видите, че всичко изглежда се случва с причина. Тази причина в крайна сметка прави живота по-добър. По време на този много специален транзит ще можете да погледнете всички тези груби уроци в перспектива и това, което ще видите е идеята, че ако нещо не се е случило тогава нищо от това, което ще имате, няма да има смисъл. Имайте вяра, любовта е много близо.

Още: 4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата, 14-20 октомври 2024

Стрелец

Най-накрая можете да кажете, че това, което имате с човека, с когото сте, е страхотно и всъщност много креативно. Оказва се, че ще откриете, че това, което ви свързва по начини, които не сте смятали за възможни, се крие в способността ви да създавате нещо красиво заедно. Това може да варира от създаване на музикално произведение на изкуството до създаването на дете.

Козирог

Това, което кара тази седмица да изглежда толкова положителна за вас, се крие в идеята, че сте решили да се съгласите по определени теми и тези неща са били точки на спор за вас в миналото. Уви, вие сте пораснали и изглежда, че сте преминали отвъд точката, в която се чудите дали имате нужда от сериозна връзка или не.

Риби

Още: Октомври e кармичен месец за тези 3 зодиакални знака

Вие сте узрели и сте готови за нещо хубаво, тъй като сте преминали през трудности в любовта напоследък. Не само сте се излекували от продължителните ефекти на предишна връзка, но бъдещият ви партньор изглежда следва същата линия като вас. Ще видите, че всичко не само ще протича гладко, но също така има излъчване на обещание около вас; изглежда, че предстоят още много хубави дни.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес