Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 23-29 септември 2024

23 септември 2024, 06:15 часа

Любовта има силата да промени нашите перспективи, да ни върне чувството на вълнение и да ни дари с възможността да разкрием нови страни от себе си. Влиянието на звездите през тази седмица обещава нови любовни изживявания, особено за четири зодии, които са на път да срещнат нова любов.

Още: Венера в Скорпион от 22 септември до 17 октомври 2024: Какво я очаква всяка зодия

Овен

Със своята любознателност и приключенски дух, сте винаги отворени към нови възможности и изживявания. Тази седмица може да се окажете в центъра на вниманието, привличайки вниманието на потенциални партньори или откривайки нови аспекти на съществуващата връзка. Чувствате се особено подтикнати да изразходите своята енергия в посока на любовта и страстта.

Рак

За тези, които обичат хармонията и баланса във всяко отношение, тази седмица носи възможност за ново вълнуващо партньорство. Въпреки че понякога сте колебливи, сега сте склонни към отвореност и смелост за изследване на нови връзки. Възможно е да срещнете някого, който ще внесе нова доза енергия и стимул във вашия любовен живот.

Везни

За вас, тази седмица носи не само енергия и вълнение, но и възможност за ново начало в любовта. Въпреки че обикновено сте решителни, сега може да се почувствате по-отворени към нови възможности. Моментът е подходящ за излизане извън комфортната зона и за търсене на непознати хора, които биха могли да разширят хоризонтите в любовния ви живот.

Още: За тях започва ерата на щастието: Тези 4 зoдии ще имат най-хубавата си есен

Стрелец

Работещи по своята емоционална връзка с този свят, вие се намирате в състояние на чувственост и откритост към нови възможности за любов. Тази седмица се оказва особено благоприятна за вас, като привлича вниманието към нови потенциални партньори или зарежда съществуващите връзки с нова страст и интимност.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес