Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата, 28-03 октомври/ноември 2024

28 октомври 2024, 16:07 часа

Четири зодиакални знака ще бъдат най-големите късметлии през тази седмица, останалите също са призовани да изберат пътя на радостта.

Още: Кои зодии ще имат слаб старт, но силен финал на ноември

Телец

Онези от вас, които имат интуиция, солидни дарби или ясновидски способности, ще изпитат засилване на чувствителността си в тези области. Така че насочете тази сила към това, което е най-важно за вас. Ако го направите, ще постигнете целите си с лекота.

Лъв

Опитайте се да внимавате за действията и решенията си. Втората половина на седмицата ще бъде по-прогресивна и силна. Никой няма да може да застане на пътя ви. Дори хулиганите или скептиците. Кармата ви е на ваша страна!

Дева

Пригответе се тази седмица умът ви да се разсее (в добрия смисъл на думата). Ще се изненадате от идеите, които се раждат във вас, и от силата на въображението ви. Някои от вас може дори да имат силни сънища със скрити образи и символи, които да ви тласнат към следващата фаза от живота.

Още: Най-щастливите дни през ноември за всяка зодия

Риби

Всеки път, когато излизате от вратата тази седмица, вървете с изпънати назад рамене и високо вдигната глава. Колкото по-царски изглеждате, толкова по-лесно ще ви бъде да приемете космическите си благословии.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес