Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 зодии трябва да внимават на 22 юни – задава се нещо, което ще ги „заключи“

20 юни 2024, 08:32 часа
Реклама

На 22 юни в небето ще се случи нещо, което ще засегне доста силно някои от нас. Пълнолунието в Козирог ще порази родените под някои зодии, като по-специално 3 зодии трябва да внимават на 22 юни.

Отдавна е известно, че астрологичните явления оказват голямо влияние върху живота ни. Оказва се, че едно от тях наближава бързо и ще бъде особено депресиращо за хората, родени под определени зодиакални знаци. Три са зодиите, които трябва да внимават на 22 юни, защото тогава ще е пълнолунието в Козирог, което ще изпрати на някои от нас наистина силни вибрации.

Кои зодии трябва да внимават на 22 юни?

Още: Тези 4 зодии винаги планират всеки свой ход

Въпреки че може да изглежда, че пълнолунието предлага много възможности, всъщност то изпраща толкова мощни сигнали, че не всеки може да се справи с тях. Това ще бъде наистина труден момент за някои хора, които ще почувстват събитието разрушително. Става дума за...

Близнаци

Скорпион

Още: В четвъртък: Всичко, до което се докосне Овен, се превръща в злато, а Риби натискат бутона за пауза

Риби

Защо трябва да бъдат нащрек?

Близнаците ще се чувстват уморени и изобщо няма да имат дистанция от себе си. Това означава, че ще бъде много лесно да ги извадите от равновесие. Ако не искат да се карат с никого, трябва малко да сдържат емоциите си. Това обаче може да ги доведе до пълно отдръпване и депресия. От тях зависи кой вариант е по-изгоден за тях. Защото няма да могат да се преборят с негативните вибрации на Луната.

Скорпионът живее с вярата, че Луната не е в състояние да му повлияе, но сега ще трябва да признае, че и той е податлив на нея. Отдавна не се е чувствал толкова психически слаб, колкото сега. Луната ще принуди Скорпиона да излезе от зоната си на комфорт и да даде повече от обичайното. Иначе ще загуби това, за което е работил досега.

На 22 юни Рибите ще се чувстват напълно потиснати - сякаш другите постоянно се опитват да ги принудят да направят нещо и ги манипулират. А това е наистина депресиращо за чувствителните Риби. Те напълно ще загубят самочувствието, което би могло да им помогне да отстояват себе си. Вместо това те ще се оставят да бъдат експлоатирани и отново ще живеят живота на другите повече от своя собствен. За щастие, след пълнолуние тяхната нежна самоувереност ще се върне.

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес