Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3-те зодии, на които им предстои РАЗДЯЛА през октомври 2024

04 октомври 2024, 06:35 часа

Този месец ще бъде доста тежък за някои зодиакални знаци, така че ако напоследък изпитвате много трудности, знайте, че не сте сами. Ето няколко зодии, които ще преживеят много този месец:

Още: Късметче според зодията за тази седмица, 30 септември - 6 октомври 2024

Рак

Рак, ти винаги правиш всичко възможно, за да правиш неща за другите хора – но трябва да спреш да оказваш толкова голям натиск върху себе си, за да бъдеш до абсолютно всички. В крайна сметка, ако сте толкова обсебен от това, което се случва в живота на всички останали, кога ще имате време да се посветите на собствения си живот?

Лъв

Лъв, полагаш всички усилия да се придържаш към графика, защото имаш милион цели, които искаш да постигнеш – и те боли да виждаш хора, по-млади от теб (или с по-малко опит от теб), да успяват преди теб. Но трябва да запомните, че всеки се движи със собствено темпо. Не можете да бързате с успеха.

Още: Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата, 30 септември - 6 октомври 2024

Везни

Вие виждате най-доброто във всяка ситуация – затова начинът, по който се чувствате напоследък, е толкова непривичен за вас. Обикновено можете да се отърсите от лошото си настроение. Обикновено можете да извлечете поуки от тежките си времена. Трудно ви е да станете от леглото, камо ли да се наслаждавате.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес