Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3-те зодии, които никога НЕ изневеряват

28 февруари 2023, 22:11 часа

Изневярата е нещо, което не всеки може да прости. Има зодии, които не спират да изневеряват.  Има и такива, които никога не го правят.

Днес ще ви запознаем с трите зодии, които НИКОГА не изневеряват.

Рак

Ракът е най-семейният знак в зодиака. Ако той се „прилепи“ към някого емоционално, тогава няма да иска да го пусне. Представителите на тази зодия могат да простят много в името на запазването на семейството – ако смятат човек за „свой“, те ще му бъдат предани и верни до последно, ще го обградят с комфорт, топлина и грижа.

Кои зодии са майстори в изневярата и кои ги хващат веднага?

Дева

Рационалната Дева обикновено избира партньор за дълго време. Внимателно изследва качествата на идеалния партньор, изброявайки плюсовете и минусите на потенциална сродна душа. Но щом Девата реши да бъде с даден човек, тя ще остане с него за дълго време.

Риби

Представителите на тази чувствителна зодия са отдадени на своите партньори. В крайна сметка любовта е от голямо, ако не и ключово значение в живота им. След като се влюбват, Рибите започват да се разтварят в партньор и искрено да живеят живота си. Следователно раздялата за тях е крах и рядко сами късат връзката.

Александър Коларов
Александър Коларов Отговорен редактор
Новините днес