Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 неща, които никога не трябва да казвате на Скорпион

17 март 2023, 23:02 часа

По някаква причина Скорпионите имат лоша репутация. Мемоарите казват, че те са замислени, потайни и емоционално избухливи. Но тези, които наистина ги познават, са наясно, че те са най-лоялният и сърдечен знак, който съществува, винаги готов да се бори за приятелите си. На кого му пука, че са малко напрегнати? От друга страна обаче, понякога може да се почувствате като ходещи по парчета лего около големите им сърца. Не казваме, че са агресивни, но за да не ги предизвиквате излишно: ЕТО ТРИ НЕЩА, КОИТО НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА КАЗВАТЕ НА СКОРПИОН.

Кои зодии най-много дразнят Скорпиона

1. "ЗАЩО ПРИЕМАШ ВСИЧКО ТОЛКОВА НАВЪТРЕ?"

Скорпионите са фиксираният воден знак. Докато Ракът е като буйна река, а Рибите - като дълбок океан, Скорпионът е като неподвижно езеро. Езерата се образуват в резултат на отдръпването на ледниците, тектоничните промени и вулканичната дейност. Което ще рече, че нито едно езеро на Земята не се е образувало чрез процес, който е "студен", и нито един Скорпион никога няма да се идентифицира с тази дума. Скорпионите са по-чувствителни, защото буквално са родени такива. Ако им зададете този въпрос, особено като нов човек в тяхната орбита, веднага ще бъдете включени в списъка на хората, които никога няма да попаднат във вътрешния кръг.

Какво прави Скорпионът най-силната зодия?

2. "НЕКА НЕ БЪРЗАМЕ."

Колкото и Скорпионите да мразят да бъдат призовавани за тяхната емоционална защитеност или да бъдат обвинявани, че са "прекалено много", те също така се вбесяват, когато избягвате да навлизате в дълбочина. Не че Скорпионите не знаят как да се забавляват, но това, че нещата остават на повърхността, никога не ги удовлетворява. Енергията на Скорпиона предизвиква закачливата интимност на тийнейджърско парти: всички най-добри приятели са в една стая и това е безопасно място за нарушаване на табутата и разкриване на тайни. След това можете да се отърсите с едно среднощно потапяне в басейна. За Скорпионите удоволствието идва след катарзиса.

Кого ужилва най-много зодия Скорпион?

3. "НЕ МОГА ДА ДОЙДА НА РОЖДЕНИЯ ТИ ДЕН."

Скорпионите приемат лоялността изключително сериозно, така че ако им кажете нещо поверително, знайте, че те го отнасят в гроба си. Единственото, което искат, е да пазите техните тайни в замяна. Също така, че ще се появите на партито за рождения им ден. Може да изглеждат любезни и да прощават за това, но повярвайте, че винаги ще го помнят. 

Денис Витанов
Денис Витанов Отговорен редактор
Новините днес