Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шампионка по бокс с благотворителен търг в подкрепа на болни деца

12 септември 2024, 10:06 часа • 659 прочитания

Шампионка по бокс организира в социалните си мрежи благотворителен търг в помощ на две деца с детска церебрална парализа. Тя ще се раздели със своите колани, които печели от различни състезания.

"Здравейте, човеци! Ще бъда благодарна, ако поста се сподели от всеки един, който иска да помогне в тази благотворителна кауза, защото да бъдем добри хора коства точно 0 лева". Така започва публикацията на 23-годишната шампионка по бокс Ерика Станоева.  

ОЩЕ: Майка на две деца се бори с тежка болест - да ѝ помогнем

Децата, които Ерика ще подкрепи са Борислав и Ванеса. И двамата страдат от детска церебрална парализа.

Той се нуждае от интензивна рехабилитация в Гърция. Семейството прекарва по 2 седмици всеки месец там. Малката Ванеса до този момент има 2 операции. Първата, от които е едва на 5 месечна възраст. Преди 3 години е установена луксация на двете тазобедрени стави. В момента семейството набира средства за предстояща операция.

ОЩЕ: Да помогнем на 8-годишната Никол в борбата с тумора

"Хората могат да се включат в поста във Facebook в моя личен профил, може да се споделя от всеки един, дори да няма акаунт. Наддаването става единствено в коментарите и търгът продължава до 30-ти септември", обясни шампионката в ефира на Нова телевизия.

Виолета Иванова
Виолета Иванова Отговорен редактор
Новините днес