Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Защитник на Испания се чуди защо германските фенове го освиркват

13 юли 2024, 16:59 часа • 1243 прочитания

Крайният защитник на националния тим на Испания Марк Кукурея не може да си обясни защо германските фенове го освиркват по време на Европейското първенство по футбол. Това заяви самият той, цитиран от изданието „The Athletic“.

Кукурея бе замесен в най-спорната ситуация на Евро 2024 

Изказването на бранителя буди недоумение, тъй като именно той бе замесен в една от най-спорните ситуации по време на Евро 2024. Както е известно, в продълженията на мача между Испания и Германия от 1/4-финалите на надпреварата Кукурея очевидно игра с ръка в наказателното поле на „Ла Фурия“, но английският съдия Антъни Тейлър реши да не даде дузпа. След това пък иберийците реализираха гол в 119-ата минута и изхвърлиха домакините от турнира.

„Пилеене на билети“

„В началото бях изненадан. За първи път чух освирквания, когато дикторът на стадиона четеше имената на футболистите. При моето хората започнаха да освиркват. Помислих малко над това и осъзнах, че сигурно хората го правят заради играта с ръка“.

„По принцип тези неща не ме засягат, но е тъжно, че има хора, които отиват на стадиона с намерение да освиркат някого. Пилеене на билети. Можеха да ги дадат на фенове, които щяха да се наслаждават на мача“, каза Кукурея.

ОЩЕ: Най-критикуваният футболист на Испания ще затвори устите на критиците на Евро 2024 (ВИДЕО).

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес