Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В Турция зоват: Уволнете Монтела, той е виновен за умората на Арда Гюлер (ВИДЕО)

23 юни 2024, 17:32 часа

Бившият футболист на Галатасарай Юмит Каран призова националният селекционер на Турция Винченцо Монтела да бъде уволнен по време на Евро 2024, като даде за пример Кот д'Ивоар. Някогашният голмайстор обвини италианския специалист за умората при звездата на "лунните звезди" Арда Гюлер.

Реклама

Гледайте Кот д'Ивоар и махнете Монтела

"Ще ви дам един пример. Кот д'Ивоар уволни Жан-Луи Гасе след груповата фаза на Купата на африканските нации и с нов селекционер стана шампион. Ние по същия начин може да уволним Монтела. Махнете Монтела, докарайте турски специалист. Няма такова нещо, че не може да уволняваш по време на шампионата. Той просто не успя", смята Каран след загубата на Турция от Португалия.

Монтела е виновен за умората на Арда Гюлер

"Причината за умората на Арда е Монтела! Накарахте го да гони бека, да участва в защитата, игра в средата, игра на фланга. Монтела, ти измори това момче. Казахме ти да дадеш свободна роля на Арда Гюлер. Гледахте ли мача на Аржентина? Меси се разхождаше по време на мача, направи два паса и мачът свърши", отбеляза легендарният нападател.

В същото време легенда на турския футбол съсипа Монтела: Треньор без никакви успехи! (ВИДЕО и подробности вижте в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес