Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Спомен за цял живот: Дете прекъсна мача на Португалия, за да се снима с Роналдо (СНИМКИ)

22 юни 2024, 20:56 часа
Реклама

Невръстен привърженик на Кристиано Роналдо нахлу на терена по време на двубоя между Португалия и Турция от Евро 2024, за да се снима със своя любимец. А Кристиано нямаше никакъв проблем да позира за снимка с детето по време на мача, давайки му широка усмивка.

Реклама

Дете се снима с Роналдо по време на мача на Португалия с Турция

Португалия разби Турция в мач, в който Кристиано Роналдо игра с огромно настроение от самото начало. Португалската суперзвезда бе с усмивка на лице още преди първия съдийски сигнал и остана така до самия край. Той даде и асистенция за гола на Бруно Фернандеш, вместо да отбележи сам.

Кристиано Роналдо

При вече решен двубой на терена нахлу дете, което се приближи до Роналдо необезпокояван. То извади телефона си и получи прегръдка от Кристиано, за да си направят селфи, което ще остане незабравим спомен за момчето.

Още трима привърженици нахлуха на терена за снимка с Кристиано

Иначе на по-късен етап на терена нахлуха още трима привърженици, пожелали снимки с Роналдо. Португалецът вече показа отегчение - най-вече заради накъсването на играта и от слабата организация на стюардите на мача, които позволиха с лека ръка да нахлуят фенове.

ОЩЕ: Кандидат за най-нелеп автогол в историята прекърши Турция срещу Португалия

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес