Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Слот не издържа първия сериозен тест в Ливърпул! Холанд пак блести за Сити (ВИДЕО)

14 септември 2024, 18:57 часа • 1404 прочитания

Английският гранд Ливърпул претърпя първа загуба под ръководството на новия си тренор Арне Слот, след като отстъпи на Нотингам Форест с 0:1 като домакин в мач от четвъртия кръг на Висшата лига. "Червените" допуснаха първи гол във вратата си в ерата на Слот, а той се оказа с цената на загуба.

Ливърпул с първа загуба при Арне Слот

Арне Слот не издържа първия си сериозен тест в Ливърпул, след като в първите си три мача печелеше без инкасиран гол. Сега обаче играта на "червените" не се получаваше, като се стигна до няколко пропуска пред противниковата врата, включително и греда. А Нотингам успя да вкара гол, на който възпитаниците на Клоп не намериха отговор.

Арне Слот

Нотингам наказа мърсисайдци за четвърта поредна победа като гост

В 72-ата минута Антони Еланга намери Калъм Хъдсън-Одой, който вкара в мрежата на Алисон. Слот веднага извърши и последните си две смени, но и те не успяха да освежат играта на мърсисайдци. Така Нотингам постигна четвърта поредна победа като гост - нещо, което тимът не бе правил от близо 30 десетилетия.

Манчестър Сити победи Брентфорд

Новото попълнение на Ливърпул Федерико Киеза изгледа мача от трибуните, като не бе част от групата за мача. "Червените" остават на второ място с актив от 9 точки - на три пункта от едноличния лидер Манчестър Сити, който пък победи Брентфорд с 2:1 като домакин. Герой за "гражданите" отново бе Ерлинг Холанд.

След 4 мача: Холанд вече има 9 гола във Висшата лига

Сити изостана на "Етихад" още в първата минута след гол на Йоан Уиса. В 19-ата минута обаче Холанд изравни, а 13 минути по-късно отново той вкара за 2:1. Това бе девети гол за Ерлинг Холанд от началото на сезона във Висшата лига, като той води с шест попадения пред втория в класацията при голмайсторите в първенството.

По-рано Манчестър Юнайтед победи новак с помощта на изпусната дузпа (ВИДЕО)

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес