Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След грешните стъпки на Милан и Интер: Наполи се издъни в Серия А

18 август 2024, 21:35 часа • 1658 прочитания

Наполи започна разочароващо сезона в Серия А! "Партенопейците" загубиха с 0:3 при визитата си на Верона в двубой от първия кръг на Качлото. Ливраменто откри за домакините в началото на втората част. Четвърт час преди да изтече редовното време Даниел Москера удвои аванса на своя тим, а в добавеното време на срещата пак той оформи крайния резултат.

Това бе дебют за новия старши треньор на неаполитанците Антонио Конте, който освен всичко трябваше да замени принудително звездата си Хвича Кварацехелия на почивката заради контузия.

ОЩЕ: Де Хеа след трансфера във Фиорентина: Манчестър Юнайтед е отборът на сърцето ми

Интер и Милан стартираха сезона с резултатни равенства

Ден по-рано шампионът Интер стартира защитата на титлата си с равенство 2:2 при гостуването на Дженоа. Жуниор Месиаш вкара в добавеното време на мача и лиши "нерадзурите" от трите точки. Преди това Алесандро Воляко откри резултата. Маркъс Тюрам наниза две попадения и осъществи пълен обрат за "Змията".

Милан пък се добра до хикс 2:2 у дома срещу Торино. В продължение на повече от 80 минути "росонерите" бяха напълно надигравани на собствения си стадион "Сан Сиро", но с голове в края на резервите Алваро Мората и Ноа Окафор успяха да стигнат до точката.

ОЩЕ: Ботев Пловдив продаде свой талант в клуб от Серия А, прибира солидна сума

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес