Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След ексцесиите в дербито с Реал: Атлетико наложи доживотна забрана на свой фен

01 октомври 2024, 12:06 часа • 399 прочитания

Ръководството на Атлетико Мадрид наложи доживотна забрана за посещение на мачове на тима на свой фен. Причината е, че привърженикът е участвал във хвърлянето на предмети по вратаря на градския съперник Реал МадридТибо Куртоа, по време на дербито между двата отбора.

Дербито бе прекъснато за около 20 минути

Както е известно, дербито на Мадрид бе спряно за около 20 минути заради множество предмети, които полетяха към белгийския страж на „кралете“. Това стана секунди, след като Реал стигна до попадение в срещата. От Атлетико Мадрид съобщиха, че отделът по сигурността на клуба работи усилено по идентифицирането на всички, които са били замесени в инцидента като те ще също ще получат безсрочни забрани за посещение на мачове на „дюшекчиите“.

Атлетико го грози сериозно наказание

Междувременно стана ясно, че Атлетико Мадрид може отнесе сериозно наказание заради ексцесиите по време на двубоя с Реал. Според медиите в Испания „дюшекчиите“ ще бъдат санкционирани с частично затваряне на стадиона им. Това не е първото провинение на феновете на Атлетико и поради тази причина футболната федерация в страната е категорична, че ще вземе мерки.

Наскоро пък бивша звезда на Реал Мадрид се пенсионира на едва 31-годишна възраст.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес