Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Саудитското правителство стартира план „Мбапе“, местен клуб прати мегаоферта за нападателя

22 юли 2023, 17:39 часа
Реклама

Правителството на Саудитска Арабия стартира план за привличането на Килиан Мбапе в местното първенство. Както е известно 24-годишният нападател заяви, че няма да продължи договора си с Пари Сен Жермен, който е до лятото на 2024-та. Това означава, че парижани ще трябва да го продадат до края на лятото, за да не го изгубят без пари.

Офертата към Килиан Мбапе

Днес френският вестник „Екип“ съобщи, че саудитското правителство е стартирало офанзива за привличането на Мбапе в страната. Според информациите местния Ал Хилал е предложил на ПСЖ 100 милиона евро за правата на футболиста, а също така ще даде и огромна заплата на нападателя. Договорът на френския национал пък ще е за само 1 сезон, след което саудитците са готови да го пратят без пари в Реал Мадрид.

Килиан Мбапе вече не попада в плановете на ПСЖ

Килиан Мбапе пък вече не попада в плановете на Пари Сен Жермен, след като не бе включен в групата за лятното турне на тима в Япония. Той също така бе поставен в трансферния списък на паржани. В последно време между нападателя и шефовете на френския клуб има сериозно напрежение заради отказа му да поднови договора си. От ПСЖ са сигурни, че той има споразумение с Реал Мадрид, където да премине, след като договорът му с парижани изтече.

Наскоро пък бивш шеф на ПСЖ обяви, че е време Мбапе да си ходи.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес