Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Меси намекна за отказване от националния отбор

10 юли 2024, 12:27 часа • 1951 прочитания

Суперзвездата на световния футбол в последните двайсетина година Лионел Меси намекна за отказване от националния отбор. 37-годишният нападател говори пред медиите след класирането на Аржентина на финала на Копа Америка като сподели, че „това са последните му битки“.

Меси похвали съотборниците си за постигнатото през последните години, в които Аржентина игра четири финала на големи първенства. Той допълни, че ще е страхотно Анхел ди Мария, който също слага край на кариерата си в представителния тим, да спечели Копа Америка преди отказването си.

„Това са последните ни битки“

„Щастлив съм, защото ще изиграем още един финал. Истината е, че е лудост това, което направи тoзи отбор. Играем четвърти пореден финал и се наслаждаваме. Изморен съм, но и щастлив от постигнатото. Не е лесно да играеш финали. Истинско щастие е, че отново достигнахме до тук“.

„Когато спечелиш, се оценява много повече. За съжаление в предишни случаи не го постигнахме, но не беше лесно да стигнем финали на Копа Америка, на Световно първенство. Да играеш от първия до последния мач е трудно, хората трябва да са горди от националния отбор на Аржентина“.

„Всеки път се наслаждаваме все повече. Това са последните ни битки. Анхел Ди Мария вече каза, че това е последната му Копа Америка, че приключва. Истинско щастие е, че може да се откаже след финал на Копа Америка. Надявам се на най-доброто, както стана в последните финали и ще може да се сбогува с трофей“, заяви Меси.

ВИЖТЕ: Пълна ТВ програма за Копа Америка 2024.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес