Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ливърпул си свърши работата за полувреме, Тотнъм с втора победа във Висшата лига (ВИДЕО)

21 септември 2024, 19:02 часа • 461 прочитания

Ливърпул си свърши работата през първото полувреме срещу Борнемут и постигна категорична победа с 3:0 в двубой от петия кръг на Висшата лига. На “Анфийлд” Луиш Диас блесна на два пъти и с бързи попадения осигури комфортен аванс на мърсисайдци. В 37-ата минута Дарвин Нунес сложи точка на спора с красив гол.

След две загуби: Тотнъм победи във Висшата лига

В същото време Тотнъм надви Брентфорд у дома с 3:1 след двете поредни поражения в английското първенство и вече има 7 точки. Браян Мбуемо смълча феновете на "шпорите", разписвайки се в първите секунди на мача. Това само разяри отбора на Ангелос Постекоглу. В осмата минута Доминик Соланке изравни, а до почивката Бренан Джонсън осъществи пълния обрат. В 85-ата минута Джеймс Мадисън оформи крайния резултат, като се възползва от асистенция на Сон.

ОЩЕ: Челси размаза Уест Хям в лондонско дерби, Джаксън пак бележи във Висшата лига (ВИДЕО)

Астън Вила обърна в края

В друг сблъсък от кръга Астън Вила обърна и подчини Уулвърхемптън с 3:1. Матеус Куна изведе "вълците" напред в средата на първата част. В 73-тата минута Оли Уоткинс възстанови паритета, а 120 секунди преди да изтече редовното време Езри Конса реализира за 2:1. В добавеното време на двубоя Джон Дуран подпечата успеха на "виненочервените".

Резултати от петия кръг на Висшата лига:

Уест Хям - Челси - 0:3

Астън Вила - Уулвърхямптън - 3:1

Фулъм - Нюкасъл - 3:1

Лестър Сити - Евертън - 1:1

Ливърпул - Борнемут - 3:0

Саутхямптън - Ипсуич - 1:1

Тотнъм - Брентфорд - 3:1

ОЩЕ: Джим Ратклиф събаря "Олд Трафорд", за да построи "Уембли на севера"

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес