Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Колосална оферта към Барселона за смяна името на стадиона им

18 януари 2014, 15:55 часа
Реклама

Каталунският клуб получи умопомрачителна парична оферта за промяна в името на "Камп Ноу". Предложението идва от Катар, като сегашните им спонсори са им предложили сумата от 350 млн. евро, само за да добавят една дума към името на легендарното съоражение.

Реклама

Предложението към "Барселона" било стадионът да се прекръсти на "Катар Камп Ноу", като срещу сумата от 350 милиона евро, името трябва да остане такова в период от 30 години.

Както е известно каталунският гранд и в момента е спонсориран от държавни катарски компании. Това бе революционно решение от страна на ръководството, след като дълго време отборът бе известен с това, че не носи спонсори на екипите си, а благотворително рекламира UNICEF.

Все пак към момента изглежда, че най-големият футболен стадион в Европа няма да променя името си. Вицепрезидентът на "Барселона" по икономическите въпроси Хавиер Фаус обяви, че в никакъв момент не е било търсено "презиме" на "Камп Ноу" и не са водени разговори с Катар, които вече са спонсори на клуба, нито пък с която и да било друга компания, информира БТВ.

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес