Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ключов играч на Атлетико пропуска дербито с Реал

22 февруари 2023, 21:28 часа • 1278 прочитания

Един от основните стълбове в халфовата линия на Атлетико Мадрид Родриго де Пол ще пропусне градското дерби с Реал,  което ще се играе в края на тази седмица. Световният шампион от Катар 2022 ще отсъства от футболните терени за неопределено време.  От клуба съобщиха, че за аржентинеца предстоят рехабилитационни тренировки и физиотерапия.

Полузащитникът, който започна като титуляр за "дюшекчиите" при победата с 1:0 срещу Атлетик Билбао на 19 февруари, напусна принудително терена в 60-ата минута заради травма в слабините. Това е нов проблем за момчетата на Диего Симеоне, които в последните срещи не получават толкова силна подкрепа от най-запалените си почитатели.

ОЩЕ: ВИДЕО: Когато Чоло Симеоне унижи легенда на Барса и сам се аплодира

Гризман

Феновете на тима протестират срещу шефовете на клуба, и в частност Мигел Анхел Хил Марин и семейството му. Поради тази причина най-шумните привърженици на Атлетико не пеят по време на мачове. Минорната атмосфера, която се създава по трибуните, накара Гризман да призове запалянковците да прекратят бойкота срещу ръководството.

Очаква се Стефан Савич да се завърне от наказание за двубоя с Реал. Балканецът си изкара 3 червени картона за последните 5 мача и определено гони рекорд на Гинес. Междувременно преди няколко дни "червено-белите" осъдиха платформа за криптовалута

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес