Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Испания – Англия: Кога и къде да гледаме големия финал на ЕВРО 2024? (ВИДЕО)

14 юли 2024, 20:58 часа • 32296 прочитания

Националните отбори на Испания и Англия излизат тази вечер един срещу друг във финала на Европейското първенство по футбол. „Ла Фурия“ ще търси рекордната си четвърта титла от континенталната надпревара, докато „трите лъва“ ще се опитат да завоюват първото си отличие.

ОБНОВЕНА: Испания е шампион на ЕВРО 2024! "Ла Роха" разплака Англия на Саутгейт с гол в края (ВИДЕО)

Испания – Англия: Начален час и ТВ

Испания достигна до финала на Евро 2024, след като спечели своята група „В“ по безапелационен начин – 3 победи. След това момчетата на Луис де ла Фуенте отстраниха последователно Грузия, Германия и Франция, за да си гарантират участие на финала.

Национален отбор по футбол на Испания

Англия също завърши на първо място в своята група „С“, въпреки че тимът на Гарет Саутгейт взе само една победа. След това пък албионците изхвърлиха от надпреварата Словакия, Швейцария и Нидерландия, за да срещнат Испания в спорта за титлата.

Национален отбор по футбол на Англия

В колко часа започва Испания – Англия?

Двубоят между Испания и Англия е тази вечер като срещата ще стартира в 22:00 часа българско време. Финалът ще се проведе на стадион „Олимпиащадион“ в Берлин, който се очаква да бъде пълен до краен предел за мача.

Кои телевизии ще излъчват Испания – Англия?

Финалът на Евро 2024 между Испания и Англия ще бъде предаван пряко в българския телевизионен ефир. Каналите, които ще излъчват срещата са БНТ, БНТ3, Нова телевизия и Диема спорт 3. Ако нямате възможност да гледате мача, то може да проследите Испания – Англия НА ЖИВО в ACTUALNO.COM.

ВИЖТЕ: Пълна ТВ програма за Евро 2024.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес