Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Геният Саутгейт, Божията помощ и двойният аршин: Ще победи ли красивият футбол на ЕВРО 2024? (ВИДЕО)

11 юли 2024, 19:24 часа • 2065 прочитания

Гарет Саутгейт и Божията помощ класираха Англия на финал на Европейското първенство по футбол в Германия. Около това мнение се обединиха спортните журналисти Иво Вецев, Бойко Димитров и Джем Юмеров. В Студио Actualno те дискутираха дали има двоен аршин от съдиите в континенталната надпревара.

Геният на Гарет Саутгейт класира Англия на финал на ЕВРО 2024

"Класирането на Англия на финал се дължи на Гарет Саутгейт. Той проведе много добре двубоя, направи точните смени, даде свободна роля на Фил Фоудън. Англия демонстрира, че може да играе красив футбол, и заслужено победи Нидерландия, най-вече заради доброто първо полувреме", заяви спортният редактор на Actualno.com Юмеров.

Англия

Ще приключи ли късметът на Англия?

Главният редактор на Sportlive.bg Иво Вецев коментира метаморфозата в ролята на Фил Фоудън и призна, че Саутгейт е направил кадърни промени. "Трети пореден мач Англия се измъква в края. Късметът ги покри, но това ще приключи", убеден е спортният редактор на Actualno.com Бойко Димитров.

Имаше ли дузпа за Англия срещу Нидерландия в 1/2-финала на ЕВРО 2024?

Журналистите обсъдиха отсъдена дузпа за Англия, която Хари Кейн реализира. Те акцентираха върху скандален момент, който бе пропуснат от съдиите. "Букайо Сака играе с ръка преди дузпата, която иначе е много спорна", отсече Димитров, който говори и за съдийския алъш-вериш на Евро 2024.

ОЩЕ: Скучният път до Берлин: Англия открива магията преди големия финал на Евро 2024

Хари Кейн

Цитират Благой Георгиев в Студио Actualno: „Трите лъва“ са спали в манастир!

Джем Юмеров пък цитира бившия футболист Благой Георгиев, който заяви, че англичаните са спали в манастир преди да дойдат на това европейско, по повод головете в последните минути на "трите лъва". "В последно време видяхме подобни ситуации да не се отсъждат като дузпа. Едни футболисти я получават, други - не. Проблемът е двойният аршин", гласеше мнението на Иво Вецев за дискусионната дузпа в полза на островитяни.

Невъзпятият герой на „Ла Роха“

В Студио Actualno обърнаха внимание на невъзпятия герой на Испания - Родри. "Той е опитен футболист, който може да задържа топката, да дирижира играта в средата на терена, но и да отбелязва голове в най-важните моменти", подчерта Юмеров, който поздрави испанската защита за неутрализирането на световни звезди като Килиан Мбапе и Усман Дембеле.

Ще победи ли красивият футбол на ЕВРО 2024?

"Испания играе красив футбол в предни позиции. Красивият футбол победи в мача между Испания и Франция. Ще видим дали ще победи в турнира", допълни той. А защо рефер, уловен в корупционна схема, свири на ЕВРО 2024 и как Испания обърна Франция, за да се класира на финал, гледайте във видеото:

ОЩЕ: Бербатов каза дали са го канили от ЦСКА и си пожела Англия да стане еврошампион (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес