Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЕВРО 2024: ТВ програма за мачовете днес – 30 юни

30 юни 2024, 05:00 часа

Днес е вторият ден от осминафиналната фаза на Европейското първенство по футбол, което се провежда в Германия. Отборите имаха два дни почивка след края на групите, но вече са готови да атакуват елиминациите на надпреварата. На 30 юни програмата на Евро 2024 ще ни предложи два много любопитни сблъсъка. Англия ще се изправи срещу Словакия, а Испания – срещу Грузия.

Реклама

Втори мачове от 1/8-финалите на Евро 2024

Англия – Словакия

Национален отбор на Англия по футбол Гарет Саутгейт Кайл Уолкър

Националният тим на Англия е един от фаворитите за спечелване на Евро 2024, въпреки че до момента не убеждава с представянето си. Съставът на Словакия пък е една от приятните изненади на надпреварата и иска да продължи да пише история.

Мачът между Англия и Словакия стартира в 19:00 часа българско време днес. Срещата ще бъде излъчвана в родния телевизионен ефир, като каналите, които ще предават мача са БНТ и БНТ 3.

Испания – Грузия

Национален отбор по футбол на Испания

Представителният тим на Испания продължава похода си към титлата на Евро 2024 като този път съперник е изненадата Грузия. „Ла Фурия“ стана единственият отбор, класирал се за 1/8-финалите на турнира с пълен актив от 9 точки от 3 мача.

Грузинците пък са пределно мотивирани да продължат със страхотното си представяне на Европейското първенство. Мачът между Испания и Грузия започва в 22:00 часа българско време и ще бъде предаван Нова телевизия и Диема спорт 3.

ВИЖТЕ: Пълна ТВ програма за Евро 2024.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес