Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа
Реклама
 

ЕВРО 2024: ТВ програма за мачовете днес - 29 юни

29 юни 2024, 05:00 часа • 10077 прочитания

Европейското по футбол в Германия се завръща! След края на груповата фаза отборите получиха два дни почивка, но вече е време за 1/8-финалните сблъсъци. На 29 юни ще може да се насладим на два изключително интересни двубоя. Швейцария ще премери сили с Италия, докато домакините от Германия се изправят срещу Дания.

Реклама

Първи 1/8-финални мачове на ЕВРО 2024

Швейцария - Италия

Тимът на Мурат Якин се представя много солидно до момента. "Кръстоносците" нямат допусната загуба. Те стартираха с категорична победа над Унгария, като нападателят на Лудогорец Квадво Дуа зададе тон за голово шоу. В следващите си две срещи швейцарците записаха две равенства, които им осигуриха класиране напред.

ОЩЕ: Вирусът „Саутгейт“ и „затапеният“ Роналдо: Скандална прогноза за шампион на ЕВРО 2024! (ВИДЕО)

Типично по италиански, "Скуадра Адзура" накара своите почитатели да треперят до последно. Попадение в 98-ата минута срещу Хърватия прати Лучано Спалети и неговите възпитаници на 1/8-финал. Мачът между Швейцария и Италия е от 19:00 часа българско време по DIEMA и DIEMA SPORT 3.

Германия - Дания

Маншафта продължава похода си към евротитлата. Бундестима размаза Шотландия в откриващия двубой на континенталната надпревара, а впоследствие се наложи над Унгария. В последната си среща от груповата фаза обаче немците демонстрираха известно колебание срещу Швейцария.

Момчетата на Юлиан Нагелсман ще се изправят срещу Дания, която стигна дотук благодарение на три хикса (срещу Словения, Англия и Сърбия). Мачът между Германия и Дания е от 22:00 българско време по БНТ 1 и БНТ 3.

ОЩЕ: Евро 2024: Пълна ТВ програма за Европейското първенство по футбол

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес