Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Чистка в гранд от Серия А: Трима класни ветерани останаха без отбор

02 юли 2024, 11:20 часа
Реклама

Италианският гранд Интер се раздели с трима ветерани. Това са Алексис Санчес, Хуан Куадрадо и Дейви Клаасен, чиито контракти с клуба изтекоха и няма да бъдат удължени. Тримата футболисти са свободни да си търсят нови клубове.

Интер се раздели с Алексис Санчес, Хуан Куадрадо и Дейви Клаасен

Шампионът на Италия Интер реши да не подновява договорите на Санчес, Куадрадо и Клаасен. Тримата играчи взимат сериозни заплати, а вече не са ключови играчи за "нерадзурите". Именно затова и ръководството на Интер прецени да не им предлага нови контракти.

Интер

35-годишният Алексис Санчес изигра 142 мача за Интер в два периода, като спечели две титли в Серия А, два трофея от Суперкупата на Италия и една Купа на Италия. 36-годишният Хуан Куадрадо пък дойде в Интер като свободен агент от Ювентус през миналия сезон и изигра 12 мача.

Дейви Клаасен също премина като свободен агент от Аякс, като подписа едногодишен договор с Интер, който не бе продължен. Освен тримата ветерани, Интер, се раздели и със Стефано Сенси и Емил Аудеро. По-рано пък Интер окончателно се раздели и с Никола Илиев.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес