Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Цената на футболната страст: Испански футболист трогна млад фен с невероятен жест (СНИМКИ)

06 септември 2024, 16:43 часа • 674 прочитания

За никого не е тайна, че цените на футболните фланелки скочиха до степен, в която те станаха недостъпни за голям брой фенове. Или поне, ако искат да си купят оригиналите, защото след тази ценова лудост се появиха уебсайтове, които разпространяват реплики, почти идентични с тези, продавани от клубовете и фен магазини, но на около десет пъти по-ниска цена. Феновете, които купуват оригиналите, харчат средно по 150 евро за тениска на любимия си отбор с име, номер и състезателни нашивки. Официалните екипи са се превърнали в "луксозно" облекло, което е поскъпнало с 55% през последното десетилетие.

Фен на Малага отнесе подигравки за фалшив екип

Това са суми, недостъпни за много фенове, които прибягват до гореспоменатите страници, за да се сдобият с фланелките на своите отбори на цени, вариращи между 15 и 30 евро. Нещо подобно направи и един от феновете на испанския клуб Малага, който си купи фланелка и се похвали с това в социалните мрежи.

"Впечатляващо качество", написа той в своя акаунт в платформата "X", като приложи две снимки на дрехата, на които се вижда, че тя не е лишена от качество въпреки цената си, включително ситопечат на играча на Малага Кевин Медина.

Невероятният жест на Кевин Медина

Но тази публикация се обърна срещу него, след като стана популярна в интернет, защото хората започнаха да го критикуват. "Те ми се подиграват, че съм си купил фалшива фланелка на моя отбор, съжалявам, че нямам пари", отговори младежът на всички съобщения срещу него. Това, което със сигурност не е очаквал, е било онова, което се случи. Защото в негова защита се притече самият Кевин Медина, който го изненада с много ценен подарък.

"Успокой се, машина, когато можеш, се отбий до "Ла Росаледа" и ще ти подаря една от моите", каза играчът, който само ден по-късно изпълни казаното от него. "Ето я твоята фланелка, приятелю, наслаждавай ѝ се", написа в "X" самият играч, като приложи няколко снимки от момента на връчването на фланелката на фена на стадиона на Малага и го призова за следващия мач: "Ще се видим скоро в Ла Росаледа!"

ОЩЕ: Ди Мария се сбогува с Аржентина, Меси го разплака с емоционално послание (ВИДЕО)

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес