Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бъдещето на Германия е в сигурни ръце! Вирц и Мусиала сътвориха 5-голов разгром (ВИДЕО)

07 септември 2024, 23:44 часа • 2695 прочитания

Националният отбор по футбол на Германия стартира с разгромен успех в Лигата на нациите, след като победи Унгария с 5:0 като домакин. Двете млади звезди на Бундестима - Джамал Мусиала и Флориан Вирц, бяха в основата на успеха на своя тим.

Германия разгроми Унгария

След като набор 2003 твореше на Евро 2024, сега добрата игра на младежите продължава. Мусиала вкара гол и даде три асистенции, докато Вирц се отчете с гол и асистенция. 20-годишният Александър Павлович също бе сред голмайсторите, а петият гол бе дело на Кай Хаверц.

Никлас Фюлкруг откри резултата в 27-ата минута след асистенция на Мусиала. През втората част самият Мусиала удвои след асистенция на Вирц. После Мусиала върна жеста на Вирц, асистирайки му за 3:0. Последва нова асистенция от Мусиала - този път за Павлович.

Нидерландия и Босна си спретнаха 7-голов спектакъл

Петият гол бе дело на Кай Хаверц от дузпа. В другия мач от групата Нидерландия победи Босна и Херцеговина с 5:2 като домакин. Зиркзее откри, а Демирович изравни. В края на полувремето Райндерс пак даде аванс на "лалетата".

След почивката Коди Гакпо покачи на 3:1. Един Джеко върна един гол в 72-ата минута, но в края на мача отбраната на Босна се пропука, допускайки нови две попадения: Вегхорст и Шави Симонс се разписаха, оформяйки крайното 5:2.

ОЩЕ: Оттеглянето на германските звезди продължава: Трети световен шампион се сбогува с националния отбор (ВИДЕО)

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес