Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Без наказания Роналдо: И хеттрик не спаси Ал Насър от издънка в 8-голово шоу (ВИДЕО)

29 февруари 2024, 22:51 часа • 3026 прочитания

Суперзвездата на световния футбол Кристиано Роналдо не игра заради наказание при издънката на своя тим Ал Насър. "Жълто-сините" завършиха 4:4 у дома срещу намиращия се в дъното на таблицата Ал Хазем в двубой от 22-рия кръг на Саудитската професионална лига. С хеттрик се отличи Андерсон Талиска.

Роналдо изгледа от трибуните инфарктния завършек на мача

Португалският нападател изтърпява санкция заради неприличния жест, който направи към феновете на Ал Шабаб преди няколко дни. Съотборниците на 5-кратния носител на "Златната топка" бяха разочаровани от изравнителен гол дълбоко в добавеното време. Така Ал Насър изостана на 6 точки от лидера Ал Хилал, който обаче е с мач повече.

Кристиано пак обра овациите

Въпреки че не се подвизава на терена, Кристиано Роналдо отново беше звездата на вечерта. Камерите непрестанно следяха неговите емоционални реакции, а в седмата минута феновете започнаха да скандират името му и португалецът не успя да сдържи сълзите си.

ПРЕДИ ДНИ: Кристиано Роналдо не спира да бележи, но друг е героят за Ал Насър (ВИДЕО)

Развоят на срещата

В отсъствието на Роналдо Андерсон Талиска блесна с хеттрик. Неговите попадения всеки път извеждаха "жълто-сините" напред, но Ал Хазем възстановяваше паритета. Така се стигна до 94-тата минута, в която Садио Мане вкара от дузпа за 4:3. Малко по-късно обаче Пауло Рикардо изравни и донесе точката на своя тим.

ДНИТЕ ДО ЕВРО: "Голът на живота", който короняса контузения Роналдо 

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес