Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Англия надигра Финландия във вечерта на Хари Кейн, Грузия не спира да впечатлява (ВИДЕО)

10 септември 2024, 23:41 часа • 2241 прочитания

Хари Кейн заблестя за Англия в юбилейния си мач №100 за своята родина! Централният нападател реализира двете попадения за "трите лъва" при победата с 2:0 над Финландия в двубой от Лига "В", група 2 на Лигата на нациите. В същото време в среща от група 1 Грузия надви Албания с 1:0 при гостуването си в Тирана.

Хари Кейн над всички при победата на Англия над Финландия

Преди сблъсъка на "Уембли" Кейн беше награден от легендата Франк Лампард за мач номер 100 с екипа на островитяни. В хода на двубоя възпитаниците на Лий Карсли пропуснаха куп положения, а Кейн се разписа в 57-ата и 76-ата минута. Финландците от своя страна не съумяха да се противопоставят на съперника и дори не записаха точен удар.

ОЩЕ: Нидерландия и Германия сътвориха зрелищен мач, играч на Манчестър Сити се контузи (ВИДЕО)

"Трите лъва" обаче остават на втора позиция в групата си, тъй като Гърция също има два успеха до момента, но е с по-добра голова разлика. Южната ни съседка се наложи с 0:2 като гост над Ейре. С 6-точков актив е и Грузия, която оглавява група 1 пред Албания, Чехия и Украйна.

Шедьовър изстреля Грузия на върха

След разгрома над Чехия у дома "кръстоносците" постигнаха минимална победа с 1:0 при гостуването си на Албания. Единственото попадение в срещата отбеляза Гиорги Кочорашвили в 71-вата минута. Халфът на Леванте реализира истинския шедьовър, а момчетата на Вили Саньол бяха по-активният тим и заслужено се поздравиха с трите пункта.

ОЩЕ: Арда Гюлер пак твори: Магични отигравания и прекрасна асистенция (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес