Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 години по-късно: Хамес Родригес пред завръщане в Мадрид

23 август 2024, 11:39 часа • 1566 прочитания

Откакто напусна Реал Мадрид преди 4 години, Хамес Родригес премина през различни отбори, включително Евертън, Ал-Раян и Сао Пауло, но никой не успя да задържи колумбиеца за дълго. А сега 33-годишният халф изглежда все по-близо до завръщане в Мадрид, след като преговорите между него и ръководството на Райо Валекано са на финалната си права, съобщава Marca.

Хамес Родригес пред трансфер в Райо Валекано

Базираният в Мадрид клуб, известен с борбения си дух и с това, че инвестира във висококачествени играчи, вижда колумбиеца като уникална възможност да подсили състава си. Опитът и талантът на Хамес ще донесат скок в качеството на мадридския отбор, който се стреми да се утвърди в горната половина на таблицата и, защо не, да мечтае за европейски позиции.

Хамес Родригес

Хамес Родригес, известен със своя талант и технически качества, може да бъде близо до кацане в Райо Валекано, след като наскоро се раздели със Сао Пауло. Представянето му на последното издание на Копа Америка послужи, за да покаже, че все още има много, което да предложи. Това представяне предизвика интереса на няколко отбора, особено в Испания. Присъединяването на Хамес към Райо Валекано може да бъде стратегически ход, както за клуба, така и за играча, тъй като те се стремят да съживят съответните си траектории.

Новият сезон в Ла Лига вече започна. Райо записа победа на старта, след като надви тима на Реал Сосиедад с 2:1. Звездната селекция на Реал Мадрид пък направи фалстарт срещу Майорка.

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес