Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Руските войници са просто разходен материал: Неочаквано откровение от z-пропагандата

13 октомври 2024, 08:41 часа • 1560 прочитания

Да изпратят руски войник в щурмовите части е едно от най-лошите наказания, почти равносилно на екзекуция. За това откровено говори руската военна кореспондентка Анастасия Кашеварова в телеграм канала си, за който са абонирани над 257 хиляди последователи.

Щурмоваците са пушечно месо и не живеят дълго, става ясно от думите й, а това е поредно открито признание от z-пропагандистите, които в последно време започнаха да „изпускат“ доста откровения в публичното пространство.

Още: Украйна в ОССЕ: Русия губи по един войник на всеки 2,5 кв. м окупирана земя

„Да те прехвърлят в „щурма“ си е директно наказание. Заради липсата на снаряди и хора, заради това, че в редица случаи не обучават бойците и някои командири превишават пълномощията си и „воюват“ в ресторантите или в луксозни землянки (пропагандистката има предвид наскоро станалата известна информация за това какви разкошни „землянки“ се строят за руските бригадни командири от техните подчинени - Спалня, плазми и сауна: Луксозната землянка на руски командир на фронта, построена от подчинените му (ВИДЕО)) – заради всичко това щурмоваците станаха синоним на разходен материал“, откровеничи Кашеварова в своя публикация от 9 октомври.

Дядовци: Оплаквания, че в руската армия новите войници са все по-стари

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес