Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Експерт: Принц Хари ще се върне във Великобритания, но без жена си

08 юли 2024, 14:21 часа • 2114 прочитания

Макар в момента да няма сериозни индикации, че принц Хари иска да се прибере у дома, все повече специалисти и запознати с кралското семейство смятат, че бракът му с Меган Маркъл е далеч от щастлив. Смята се дори, че по-малкият син на крал Чарлз III е жертва на перфектен ПР, но реалният му живот изобщо не е розов.

Историкът и биограф Хюго Викърс вярва, че принц Хари ще се прибере при останалите членове на кралското семейство до десет години, но без жена си. "Мисля, че ще се прибере у дома. Ако го направи, ще бъде много добре за него, защото в момента смятам, че е доста ядосан. Смятам, че кралят остави вратата за него широко отворена.", каза Викърс.

Историкът добавя: "Тук той се справяше много добре... изглеждаше щастлив. Човек обикновено е щастлив, когато изпълнява своя дълг към обществото и когато допринася за подобряването на живота."

Още: Грешката във възпитанието на принц Хари, за която крал Чарлз III съжалява и до днес

Тежката връзка на Хари и Меган

Снимка: Getty Images

Хюго Викърс смята, че връзката на Хари и Меган е нездрава, защото Маркъл контролира съпруга си. "Мисля, че той е ужасен от мисълта да загуби Меган и е ужасѐн дори от нея самата. Жертва е на някакъв ужасен синдром. Но е непростимо това, което Меган стори с кралица Елизабет - тя предизвика по-голяма криза дори от смъртта на Даяна.", казва още Викърс.

Наскоро и бащата на Меган Маркъл не се изказа особено ласкаво за нея, което дава индикации, че може би наистина отношенията ѝ с Хари не са толкова безоблачни, колкото изглежда в публичното пространство.

Още: Меган Маркъл щурмува световния пазар с... конфитюр! (СНИМКА)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес