Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Баща ми отиде да ви бомбардира: Руски деца се радват на войната в Украйна (ВИДЕО)

04 април 2023, 12:17 часа • 15937 прочитания

Как кремълската пропаганда обработва руските деца показва поредно видео, публикувано в една от социалните мрежи - този път в TikTok. В него може да се чуят няколко разменени реплики между украински блогър и две руски ученички.

След като го поздравяват и го питат дали е геймър, следващият въпрос на децата е защо украинецът не е в бункера (на клипа се вижда ясно, че младежът разговоря с тях от някаква стая, вероятно от дома си). Учуден, той задава въпрос: "А защо толкова радостно ме питате?", на което едно от момичетата отговаря: "А моят татко отиде на война да ви бомбардира!" "Защо?", пита отново блогърът и получава отговор: "Просто така." Въпреки това украинецът настоява: "На твоя татко му харесва да убива мирни хора ли?" "Дааа, това е хубаво", казва едно от момичетата, а другото добавя: "Просто нашият Путин е нормален за разлика от вашият Зеленски, който е ходещ клоун. Поне Путин не ходи гол по магазините както Зеленски."

ОЩЕ: Вместо дронове му поръчали вибратори: Украинци хакнаха акаунта на руски доброволец 

Видеото е публикувано от канала Dreamscape UA TikTok и е чудесен пример как руските деца биват учени да възхваляват войната и да приемат убийствата на други хора за нещо нормално. То е и пример за небивалиците, които се разпространяват там - че например украинският президент се разхожда гол по магазините. 

@dreamscapeua #войнавукраине #чатрулетка #ватники #ватники #украина #украина🇺🇦 #украинароссия #украинасегодня #украинатоп #украинапобедит #чатрулеткастрим #чатрулеткасрусскими #чатрулеткаприкол #чатрулеткаукраина #войнанаукраине #война2023 #спецоперация ♬ оригінальний звук - Dreamscape UA

А че руснаците вече отчаяно търсят пушечно месо за фронта в Украйна показва и съобщение в руския телеграм канал ASTRA. Там посочват, че в детска градина в Нижгородска област се е появила листовка за набиране на войници:

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес