Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След епичния мач: "Дяволи" и баварци разделят пътищата към турци и датчани

03 октомври 2023, 07:40 часа • 858 прочитания

В група А от Шампионска лига очакваният с най-голям интерес от груповата фаза през този сезон дуел не разочарова и Байерн Мюнхен и Манчестър Юнайтед си отбелязаха общо седем попадения. Все пак баварците грабнаха успеха, поведоха в групата и оставиха "червените дяволи" поне временно на последната позиция, след като Галатасарай навакса два гола срещу Копенхаген в края и двата тима завършиха наравно.

Байерн Мюнхен ще гази и в Дания 

Платформата за онлайн спортни залози efbet очаквано дава голямо преимущество в следващия дуел за германския отбор, макар и да се явява гостуване. Байерн Мюнхен има визита на Копенхаген и коефициентът за негова победа е 1,23, докато ставката за сензационен триумф за домакините е 13,00. Двата отбора се изправят един срещу друг във вторник, 3-ти октомври, от 22:00 часа българско време.

С напълно идентичен начален час е и сблъсъкът за Манчестър Юнайтед. Този път "червените дяволи" са домакини, като посрещат у дома турския Галатасарай. През този век двата отбора попадат в една група в Шампионска лига и през сезон 2012/13. Тогава сензационно си разменят по една победа, като и в двата случая тя е минимална с по 1:0.

Манчестър Юнайтед търси първа победа в Шампионска лига

Коефициентът на efbet за това английският гранд да не разочарова феновете си и да победи на "Олд Трафорд" за първи успех в групите през кампанията е 1,47, докато ставката за победа на сметката на турския тим е 7,00. Съответно пазарът за равенство между двата тима е оценен на 5,00.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес