Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ПСЖ ще отмъщава на отбора, лишил го от (поне) дубъл през този сезон

26 февруари 2023, 07:40 часа • 3334 прочитания

Френският шампион ПСЖ гостува на Олимпик Марсилия. Парижани ще бъдат без Неймар, който лекува контузия, но Лионел Меси и Килиан Мбапе ще са на линия в търсене на отмъщението. Както е известно, именно Олимпик Марсилия победи звездната селекция на Кристоф Галтие за Купата на Франция и лиши отбора от евентуален ценен дубъл на домашната сцена.

Олимпик Марсилия в опит да нанесе нов удар на ПСЖ, този път в Лига 1

Коефициентът на efbet отмъщението да бъде успешно и гостите да съумеят да запишат победа е 2,45, докато ставката за нов успех на сметката на Олимпик Марсилия срещу именития си опонент е 2,85. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,75. Двата отбора се изправят един срещу друг в неделя, 26-и февруари, в 21:45 часа българско време.

Въпросният осминафинал за Купата на Франция бе в началото на този месец - 8-и февруари. Тогава Марсилия спечели с 2:1, като това бе едва вторият случай в последните пет мача от това съперничество, в който се стига до гол/гол или до над 2,5 попадения. Във въпросния период обаче парижани имат три успеха и само едно равенство (освен загубата при последната им среща).

Ще си спретнат ли Олимпик Марсилия и ПСЖ голово шоу?

Коефициентът на efbet за това и в този случай между тези опоненти да има под 2,5 попадения е 2,35, докато за над 2,5 гола в срещата е 1,66. Съответно ставката за това и Олимпик Марсилия, и ПСЖ да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,57, докато за няма гол/гол е 2,55.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес