Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Откри ли дъното Челси, или има още? "Сините" в тежко лондонско дерби

26 февруари 2023, 08:20 часа • 3023 прочитания

Сякаш пропадането за Челси няма край през този сезон. "Сините" загубиха в Шампионска лига, във Висшата лига пък са в серия от четири поредни двубоя бе победа. Лошите новини за тях не спират дотук, тъй като в един от най-интригуващите двубои от 25-ия кръг в Англия гостуват на четвъртия в класирането Тотнъм, който е с цели 11 точки повече (както и мач аванс).

Тотнъм - Челси е столичното дерби на кръга във Висшата лига

Коефициентът на efbet за това лондонското дерби да бъде спечелено от Тотнъм е 2,55, докато ставката за това "сините" най-сетне да прекратят негативната серия без победа е 2,95. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,45. Двата отбора се изправят един срещу друг в неделя, 26-и февруари, от 15:30 часа българско време на "Тотнъм Хотспър Арена".

Това, което дава надежди на "сините", е фактът, че Тотнъм няма победа срещу тях в последните 12 официалния мача. В тях Челси е записал цели девет победи и само три от срещите са завършили наравно. В последния им сблъсък обаче бе един от случаите, в които е имало паритет. Тогава се стигна до голово зрелище и равенство от 2:2.

Ще си спретнат ли Тотнъм и Челси ново голово зрелище?

Коефициентът на efbet за това и в този случай да има над 3,5 попадения между двата отбора е 3,65, докато за под 2,5 гола в срещата е 1,84. Съответно ставката за това и Тотнъм, и Челси да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,83, докато за няма гол/гол е 2,05.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес