Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

На живот и смърт: Ливърпул влиза в никак не сладко дерби с "карамели"

13 февруари 2023, 07:00 часа • 4275 прочитания

Английският гранд Ливърпул е без победа в четири поредни мача във Висшата лига (3 загуби) и спешно има нужда от победа. В 23-тия кръг обаче мърсисайдци се изправят в голямото градско дерби с Евертън. "Карамелите" също са в тежка ситуация, като се борят за оцеляването си в елита. В последния мач записаха успех и нов такъв ще ги изстреля пред Лийдс, който е с точка повече - над зоната на изпадащите.

Ливърпул - Евертън: Дербито на нуждаещите се от точка

Коефициентът на efbet за това Юрген Клоп и компания най-сетне да сложат край на негативната серия и да победят е 1,61, докато ставката за успех на сметката на "карамелите" е 5,60. Съответно пазарът за равенство е оценен на 4,50. Двата отбора излизат един срещу друг на митичния "Анфийлд" в понеделник, 13-и февруари, от 22:00 часа българско време.

В последните пет срещи между тези съперници Ливърпул има две победи, Евертън една, а на два пъти са завършили наравно (последният им сблъсък приключи без попадения - 0:0). Във въпросните срещи само два пъти се е стигало до гол/гол и само в тези случаи е имало над 2,5 попадения. В петте мача са отбелязани общо 13 попадения.

Ще си спретнат ли Ливърпул и Евертън голово шоу?

Коефициентът на efbet този път попаденията между тези опоненти да бъдат над 2,5 е 1,75, докато за под 2,5 гола в срещата е 2,20. Съответно ставката за това и Ливърпул, и Евертън да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,85, докато за няма гол/гол е 2,05.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес