Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Жадна за мъст и първото място: Испания излиза срещу безгрешната Шотландия

12 октомври 2023, 07:45 часа
Реклама

Световният шампион по футбол от 2010 година Испания излиза днес в изключително важен мач от квалификациите за Евро 2024. "Ла Фурия Роха" се изправя срещу лидера в група А Шотландия в мач, който може да даде сериозен наклон за първото място в крайното подреждане.

Испания ще опита да свали Шотландия от върха

Шотландия започна перфектно квалификациите с пет победи в първите си пет мача, събирайки 15 точки. Един от успехите дойде тъкмо срещу Испания у дома. Испанският тим пък до момента има четири изиграни мача - три победи и една загуба, като събира 9 точки в актива си.

Испания

Испания вкара 16 гола в трите си победи от квалификациите, но не успя да се разпише срещу Шотландия. За днешния двубой букмейкърът efbet предлага 1.26 коефициент за победа на Испания, 6.50 за равен и 13.50 за победа на Шотландия. За под 2,5 гола ставката е 2.20, а за над 2,5 гола - 1.77.

Хърватия и Турция в съдбоносен сблъсък

Друг интересен мач в четвъртък вечер е този между отборите на Хърватия и Турция в група D, където двата тима са лидери с равен брой точки - по 10, а Армения и Уелс са на три точки зад тях. За тази среща efbet дава 1.72 коефициент за победа на Хърватия, 3.85 за равен и 5.60 за победа на Турция.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес