Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дерби на Торино за Ювентус, а Рома среща последния в Серия А

28 февруари 2023, 07:45 часа • 1596 прочитания

Италианският гранд Ювентус излиза тази вечер срещу тима на Торино в градското дерби от 24-ия кръг на Серия А. "Бианконерите" продължават да преследват място в евротурнирите, след като Серия А им отне 15 точки от актива заради финансови нарушения.

Ювентус продължава да преследва Европа

Юве е на осмо място в класирането с 32 точки и е на девет зад шестия Аталанта, който е с мач повече. Торино пък е на девета позиция в класирането с 31 точки и ще опита да спре градския си съперник в преследването на място в зона "Европа".

Ювентус - Торино

Ювентус победи Торино през първия полусезон, а сега ще търси нов успех срещу този съперник. efbet дава 1.78 коефициент за победа на Ювентус, 3.75 за равенство и 5.20 за победа на Торино. За под 2,5 гола в мача букмейкърът дава 1.70 коефициент, а за над 2,5 гола - 2.25.

Рома с отличен шанс да се изравни с Интер и Милан

В друг мач от деня тимът на Рома гостува на последния в класирането в Серия А - Кремонезе. "Вълците" са четвърти в подреждането, а победа ще ги изравни по точки с Интер и Милан. efbet дава 1.78 коефициент за победа на Рома, а за над 2,5 гола в мача ставката е 2.25.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес