Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Гласовете на успеха: какво споделят хората за СофтУни?

11 декември 2023, 10:45 часа • 4142 прочитания

СофтУни е най-голямата образователна организация, обединила над 400 000 души в три водещи инициативи, в които предоставя качествено, практическо и достъпно обучение по програмиране, QA, дигитален маркетинг и дизайн.

Мисията на компанията е да превърне България в Силициевата долина на Европа, като бъде основен двигател на дигиталната революция у нас. За да постигне тази своя цел, СофтУни непрестанно се допитва до своята общност и поощрява активното споделяне на обратна връзка от курсистите си във всеки един етап от тяхното обучение. По този начин гарантира, че учебната програма е винаги качествена, актуална и адаптирана спрямо не само нуждите на бизнеса, но и на хората.

Ето какво споделят курсистите на СофтУни в Google:

Software University

Софтуерният университет е първата инициатива на СофтУни, която стартира през 2013 година и вече 10 години е лидер в технологичното образование по програмиране и QA.

От старта на Софтуерния университет досега са записани над 240 хиляди курсисти в безплатния въвеждащ курс Programming Basics, а в отворените курсове са кандидатствали над 150 000 души. Над 97% от всички, завършили цялостната програма по софтуерно инженерство, са се реализирали успешно в сферата.

Едно от най-водещите предимства на програмата, според курсистите, е несъмнено практическата насоченост без излишна теория, благодарение на което всеки може да започне от нулата и да стартира кариерата си на софтуерен инженер.

СофтУни

Курсистите оценяват изключително високо и отдадения лекторски състав от експерти в областта, които споделят реални казуси от практиката:

Ако и Вие искате да направите първите си стъпки в програмирането, кандидатствайте още днес в цялостната програма по софтуерно инженерство на СофтУни.

SoftUni Digital

SoftUni Digital е първата и най-задълбочена програма по дигитален маркетинг в България, която стартира през 2016 година. За 7 години се включват общо 65 000 души в безплатния въвеждащ курс Marketing Basics и над 62 000 души в отворените курсове.

Подобно на програмата по софтуерно инженерство, SoftUni Digital впечатлява курсистите с практическото си обучение и качеството на преподавателите, които разкриват всички тънкости в сферата.

 

Програмата по дигитален маркетинг се оказва и изключително полезна за собствениците на бизнес, тъй като им помага да достигнат до потенциални потребители, подобрявайки своето онлайн присъствие.

Вие също може да надникнете в света на дигиталния маркетинг, като кандидатствате в цялостната програма на SoftUni Digital.

SoftUni Creative

SoftUni Creative бележи своето начало през 2017 година, а днес е най-задълбочената програма по дизайн, криейтив и визуализация в България. Креативната инициатива на SoftUni може да се похвали с над 55 000 курсисти, записали безплатния курс Design Basics и над 50 000 души в отворените си курсове. Програмата предлага две професионални специализации – графичен дизайн и UI/UX.

В SoftUni Creative курсистите харесват както преподавателския състав и качественото обучение, така и факта, че имат достъп до лекциите по всяко време и от всяка точка на света. Друго, което прави положително впечатление, е доброто обслужване.

Потопете се и Вие в магията на дизайна с цялостната програма на SoftUni Creative!

Всички споделени истории и отзиви са доказателство за трансформиращата сила на образованието в СофтУни. Благодарение на Software University, SoftUni Digital и SoftUni Creative хората превръщат стремежите си в постижения. Курсовете са нещо повече от образователни пътеки - те са цели пътешествия за личностно и професионално израстване.

СофтУни Ви кани да се присъедините към една мащабна, амбициозна и любопитна общност, като проучите различните програми и започнете да пишете собствената си история на успеха.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес