Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

dskPOS предлага на търговците модерно решение за безконтактни плащания

03 октомври 2024, 13:58 часа • 379 прочитания

Банка ДСК представи ново решение за безконтактни плащания – dskPOS. Софтуерният ПОС терминал дава възможност на бизнесите да приемат безконтактни плащания с дебитни и кредитни карти чрез своите мобилни устройства, гарантирайки още по-доброто клиентско изживяване както за търговците, така и за крайните потребители.

Достъпно в Google Play, приложението dskPOS превръща смартфоните и таблетите с операционна система Android и NFC функционалност в ПОС терминал с лесна и бърза инсталация в няколко стъпки. Търговците могат да го активират чрез потребителско име и код за активация, а за повече удобство е преведено на български и английски език.

„Новата услуга на Банка ДСК адресира все по-силното предпочитание на потребителите към безкасовите разплащания и дава възможност на бизнесите както да увеличат продажбите си, така и да подобрят и ускорят обслужването на своите потребители,“ споделя Мая Ангелова, управляващ директор пазар „Сигурни решения за разплащане“ в Банка ДСК.

Използването на dskPOS осигурява високо ниво на сигурност при разплащанията и улеснява възможностите за приемането им. Освен това, гарантира гъвкавост, която е от особена важност за мобилните търговци, участващи в различни панаири, базари и изложения, както и за бизнесите в сферата на ресторантьорството и услугите, например козметичните и фризьорските услуги и т.н. Сред основните предимства е бързият онбординг процес, както и лесната актуализация и поддръжка.

За още повече удобство и гъвкавост, новите бизнес клиенти на Банка ДСК, които заявят услугата dskPOS до края на годината, ще получат безплатно обслужване на тяхната бизнес сметка в рамките на 6 месеца. Повече за условията на специалното предложение можете да намерите тук.

Научете повече за нашия dskPOS и заявете услугата, като посетите страницата тук.

 

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес