Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които ще се къпят в пари и удоволствие до края на 2023 година

16 декември 2023, 10:33 часа

Остават броени до края на 2023 година и хората вече започват да си правят сметка за изминалите 12 месеца и да се надяват следващата година да им донесе повече положителни емоции и късмет. Има 3 зодии, които до края на годината ще се радват на изключително много късмет и финанси. Те са щастливци, защото за тях съдбата е подготвила много и все приятни изненади. Може да се каже, че всичкото неочаквано щастие ще си излезе буквално върху тях през следващите дни, защото се хванали късмета за опашката и ще им върви във всяко едно начинание.

Вижте кои са трите зодии, които ще се радват на изключително много късмет през останалите дни на 2023 година:

Ето кои са 3-те най-могъщи числа в нумерологията

Телец

На преден план ще излязат вашите финансови средства и е напълно възможно да намерите нов източник на нелоши доходи, както и да получите неочаквано наследство от далечен роднина. Въпреки че финансовото ви състояние ще се подобри значително, това не означава, че трябва да харчите парите си неразумно и на момента. Отделете част от тях за по-късно, както се казва винаги човек трябва да има "бели пари за черни дни". С другата част си купете нещо, което ще ви достави удоволствие - нова дреха, коледна украса или просто се поглезете.

Лъв

Представителите на този зодиакален знак ще се радват на огромен късмет в личния живот. Възможно е през останалите дни на 2023 година съвсем случайно да срещнете човек, който да преобърне живота ви напълно. Не е изключено първоначално да не сте привлечен от него и да не ви се вижда подходящ за интимен партньор, но с времето и когато го опознаете, ще разберете, че именно това е човекът, когото търсите от дълго време, човекът, който ще направи живота ви по-хубав и от когото наистина имате нужда, за да бъдете щастливи. И звездите ви гарантират, че наистина ще бъдете щастливи заедно. Разбира се, за да се случи това, не трябва да изпускате птичката, която ще ви кацне на рамото тези дни.

Меркурий е ретрограден до края на годината - как ще се отрази това на всяка зодия - част втора

Рак

До края на годината ще бъдете в емоционален подем, благодарение на който ще прекарате последните дни на 2023 изключително забавно и емоционално. Не е изключено да решите да направите нещо екстремно, което да повиши нивото ви на адреналин и да ви докара положителни емоции. И това нещо ще бъде нещо наистина готино, нещо, което не сте очаквали да направите, нещо, което винаги е било страх, но сте искали да направите. И когато го направите, ще си създадете спомен за цял живот и определено ще запомните 2023 година с с много положителни емоции.

Ралица Солакова
Ралица Солакова Отговорен редактор
Новините днес