Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Таро карта за всяка зодия до края на 2024 година

21 август 2024, 08:41 часа

Ето четения на таро за вашия зодиакален знак за това как да подходите към намирането на вашата цел до края на 2024.

Овен – Кралица на мечовете 

Кралицата на мечовете е интелигентна и чаровна, което смекчава острия ѝ език. Нейните балансирани оценки се подхранват от нейната мъдрост и опит. Когато търсите целта си, използвайте повече главата си, отколкото сърцето си, но не забравяйте, че емпатията и състраданието са ваши съюзници, дори в интелектуалните занимания. Позволете на вашите преживявания да ръководят вашите изследвания. Изберете внимателно пътя си и не се поддавайте на горчивина.

Телец – Смърт (обърната)

Смъртта показва, че е време нещата да бъдат напълно различни. Величието рядко се случва, докато се чувствате комфортно, и намирането на вашата цел може да изисква голяма промяна за вас. Отглеждането означава сваляне на маски, за да се увековечи промяната. Трудно е да не бъдете сантиментални към миналото, но не позволявайте то да пречи на изграждането на красиво бъдеще. Внимавайте да не се придържате към минали навици и негативни разкази.

Вижте още: Кой сте бил в минал живот според зодията

Близнаци – Сила

Силата не е свързана със силно въоръжаване на решение – в много случаи смелостта да бъдеш уязвим и нежен ще ви донесе успехи. Когато търсите своята цел, не забравяйте, че в картата Сила лъвът означава страсти, а силният човек е този, който спокойно затваря челюстите си. Вашето състрадание ще ви води към вашата цел, ако успеете да смекчите другите си страсти. Не се блокирайте от страх в търсенето си. Центрирайте сърцето и висшето си Аз.

Рак – Страница на мечовете

Любознателният и своенравен Страница на мечовете е призив към обширна интроспекция. Време е да подходите към въпроса за целта, като се отдадете на жаждата си за нова информация. Може да ви послужи да обсъдите идеите си с другите и да използвате техните прозрения, за да подхранвате изобретателността си. Вървете по пътя на откритието, като сте напълно честни със себе си. Бъдете готови да интегрирате нови идеи и концепции, които да ви помогнат да се насочите.

НАУЧЕТЕ ТУК ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ

Ева Петрова
Ева Петрова Отговорен редактор
Новините днес